Arthur en Kim van der Straten

In alle st(r)aten

Escape room Ravenstein is onderdeel van In alle Straten, een bedrijf van Arthur en Kim van der Straten. Naast de escape rooms bieden we diverse andere activiteiten en kun je zelfs blijven slapen in één van onze groepsaccommodaties.

escape room ravenstein

Escape room Ravenstein

In 2015 startten we één van de eerste escape rooms van Nederland en hebben deze inmiddels uitgebreid zodat je tot maar liefst 36 personen tegelijk en tégen elkaar kunt spelen. 

solexverhuur

Solex rijden

In 2007 zijn we gestart met de verhuur van Solexen. Toen nog naast onze banen in het weekend. Het ondernemen beviel ons zo goed dat we op zoek zijn gegaan naar een andere locatie voor uitbreiding. Deze vonden we in Dieden (Ravenstein).

Bedstee Boerderij

Groepsaccommodaties

Onder de toren van Haren hebben we een voormalig melkvee bedrijf gekocht en zijn flink gaan verbouwen. In 2012 ontvingen we de eerste gasten in onze twee groepsaccommodaties. De luxe Bedstee Boerderij (tot 24 personen) en De Houten Hooihuisjes (tot 36 personen). De groepsaccommodaties verhuren we in de midweken tevens als vergaderlocaties. Dit kan met of zonder overnachting.

drone-vliegen

Workshop Drone vliegen

Sinds 2016 geven we workshops drone vliegen. We werken met professionele drones die gemakkelijk te besturen zijn. In de workshop leer je niet alleen de drone besturen maar staan teambuilding en een stukje competitie centraal. Voor meer informatie of reserveren kijk op www.dronevliegenravenstein.nl 

Vr room formule 1

VR Experience

Het nieuwste bedrijfsonderdeel van In alle st(r)aten is VR Experience Ravenstein. Hier kun je tot 24 personen een VR Room spelen. Diepzee duiken, op safari, een ritje in de achtbaan, schieten op eenden of een racen op een formule 1 parcours. Het kan allemaal in de 4 VR Rooms die allemaal een specifiek thema hebben. Voor jong en oud steeds een unieke ervaring. 

Bakhuisje in de boomgaard

Barbecue tot buffet

We maken jouw personeelsuitje, familiedag of vrijgezellendag graag tot een compleet uitje, met één contactpersoon en alles meteen gemakkelijk op één locatie. Natuurlijk mag bij een compleet dagje uit een hapje en drankje niet ontbreken, daarom hebben we een bakhuisje gebouwd en kun je sinds 2016 het hele jaar door terecht voor een barbecue of buffet in onze Binnenwei. Kijk bij onze arrangementen voor een overzicht van de mogelijkheden.

Programma op maat?

We maken graag een programmavoorstel op maat voor jouw bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Vraag een offerte aan of kijk op www.inallestraten.nl