vr-room-family

Escape room en VR Room vanaf € 40,00 p.p.

Combineer een escape room uitje met een reis in de virtuele wereld. Het kan bij VR Experience Ravenstein. Het is geschikt voor jong en oud en het leukste uitje met vrienden, familie of collega’s. Diepzeeduiken, een ritje in de achtbaan, op safari, schieten op aliens, racen op formule 1 parcours of lieven lekker relax rondkijken op de Malediven of onder de Eifeltoren. Het kan allemaal in de virtuele wereld. Er is zelfs een virtuele escape room.

De tijd dat je de VR-room gereserveerd hebt is er constant een persoonlijke VR-expert aanwezig met wie je een programma samen vol onvergetelijke VR-ervaringen kunt samenstellen. Dit kan dus voor iedereen anders zijn. Jij vindt actie en avontuur misschien leuk waar iemand anders zijn hoogtevrees kan overwinnen door op een hoog gebouw over de stad uit te kijken.

Bij 2 - 6 personen:

  • Keuze uit Escape room De Wijnkelder of Escape room De Boerenstal + VR Room naar keuze € 240,00 (ongeacht het aantal personen)

Vanaf 7 personen:

  • Keuze uit Escape room De Wijnkelder of Escape room De Boerenstal of XXL speld in de Hooiberg + VR Room naar keuze € 40,00 p.p.